UA-107328275-1

Sobre MANGRANA arquitectes

I

 

MANGRANA arquitectes, fundat per Sara Martinez Huntingford i Ivan Riba Bonet amb un equip multidisciplinar de joves arquitectes, cadascún amb un bagatge propi i una experiència variada provinent de diferents camps.

Això crea un grup de treball capaç d’abordar projectes de diferents temàtiques amb responsabilitat, seguretat i compromís buscant per sobre de tot el compromís amb la gent i promoure l’arquitectura i urbanisme de proximitat.

L'arquitectura per nosaltres no és limita en un únic espai sinò que l'arquitectura sense la gent no té motiu de esser. És per això que els nostres projectes van sempre definits per les necessitats dels nostres clients definint fins al més petit detall.

Sara Martinez Huntingford

  • Arquitecta per l'ETSAB-UPC, Escola Tècnica Superior d'arquitectura de Barcelona llicenciada l'any 2012.

  • Master d'arquitectura a AHO, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo l'any 2010

  • Col·laboradora amb l'estudi Fake Design de l'artista Ai Weiwei, Beijing 2011

   +

Ivan Riba Bonet

  • Arquitecte per l'ETSAB-UPC, Escola Tècnica Superior d'arquitectura de Barcelona llicenciat l'any 2013.

  • Arquitecte en pràctiques a Planejament urbanístic de l'AMB, Area Metropolitana de Barcelona 2010-2012

  • Habitat Urbà, Ajuntament de Barcelona 2013 

   +

mangranes

I

 

Gràcies a l'ajuda dels nostres col·laboradors professionals, arquitectes, enginyers, urbanistes, estructuristes, dissenyadors, historiadors, paisatgistes, consultors i constructors, podem fer realitat els projectes

Clients

I

Ajuntament de Barcelona, Ajuntament de Sant Fost de Campsentelles, Ajuntament de Cerdanyola, Ajuntament de Granollers, Ajuntament de Santa Maria de Palautordera, Diputació de Barcelona, Barcelona Regional, Area Metropolitana de Barcelona, BIMSA